شرکت آذریوردسال که در دور جدید واردات خودرو به کشور، بانی واردات و عرضه خودرو های هوندا | Honda شده و پیشتر، خودروهای سیویک و سیتی را ویژه متقاضیان عادی و خودرو های سیویک Type-R را به همراه ZR-V و CR-V ویژه جانبازان عرضه کرده بود، از تصویب قیمت هوندا HR-V توسط سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان به عنوان محصول وارداتی جدید خود خبر داد.
طبق اعلام آذریوردسال، قیمت قطعی هوندا HR-V در مبادی ورودی به کشور، ۲ میلیارد و ۱۴۰ میلیون تومان در نظر گرفته شده. البته مد نظر داشته باشید که این بهای اعلامی، قیمت نهایی برای مصرف کننده نبوده و هزینه های قانونی شامل مالیات ارزش افزوده، بیمه، شمارهگذاری، گواهی اسقاط، حمل خودرو و … در آن لحاظ نشده. با اضافه شدن هزینه های قانونی، قیمت نهایی هوندا HR-V برای مصرف کننده احتمالا چیزی در حدود ۲.۸ تا ۲.۹ میلیارد تومان خواهد بود.
هوندا HR-V یک کراساوور سابکامپکت (B-Segment) از تولیدات این خودروساز ژاپنی است که اولین بار سال ۱۹۹۹ به لایناپ هوندا اضافه شد و امروز، سومین نسل آن در بازار های جهانی، عرضه میشود. اگر ظاهر و تناسبات هوندا HR-V برایتان آشناست، باید بگوییم این خودرو در برخی بازارها با نام Vezel نیز شناخته میشود، یعنی همان خودرویی که پیشتر توسط معین خودرو ایرانیان در بازار کشورمان عرضه شده.
هوندا HR-V وارداتی آذریوردسال که از مبدا اروپا برای بازار کشورمان تامین خواهد شد، دارای یک پیشرانه هایبرید موسوم به e:HEV است.
با این پیشرانه بسیار کارآمد و اقتصادی که متشکل از موتور ۱.۵ لیتری بنزینی ۱۳۱ اسببخاری و موتور برقی ۱۰۶ اسببخاری، میتوان هوندا HR-V را در سه حالت تمام-الکتریکی، الکتریکی با پشتیبانی موتور بنزینی برای تامین انرژی موتور برقی و تماما بنزینی راند. و با توجه به این که قابلیت احیاء انرژی حاصل از ترمزگیری و یا کاهش سرعت برای آن در نظر گرفته شده، میتوان بدون نیاز به منبع برق خارجی، باتری را برای استفاده موتور برقی، شارژ کرد.
با این تکنولوژی پیشرانه، متوسط مصرف سوخت هوندا HR-V هایبرید، صدی ۵.۴ لیتر در سیکل ترکیبی اعلام شده که برای یک خودرو ۱.۴۵۲ کیلوگرمی، عددی است ایدهآل. صفر تا صد خودرو با این پیشرانه، ۱۰.۷ ثانیه و حداکثر سرعت آن نیز ۱۷۰ کیلومتر در ساعت اعلام شده است.
از امکانات هوندا HR-V باید به مواردی نظیر ورود و استارت بدون کلید، مولتیمدیا لمسی ۹ اینچ، تهویه اتوماتیک دو کاناله، سیستم صوتی با ۶ بلندگو، پُشتآمپر دیجیتال ۷ اینچ، آینه های جانبی برقی تاشو دارای گرمکن، گرمکن صندلیهای جلو و غربیلک فرمان، دوربین دید عقب سه حالته و آینه وسط الکتروکرومیک در بخش رفاهی اشاره کرد.
در بخش ایمنی نیز این کراساوور وارداتی از ایربگهای جلو، جانبی جلو و عقب و پردهای، کروزکنترل تطبیقی، هشدار انحراف از مسیر و همیار حفظ خودرو در بین خطوط، TPMS، کنترل حرکت در سربالایی و سرازیری، ترمز اضطراری اتوماتیک، ترمز پارک برقی، هشدار نقاط کور و تشخیص علایم جاده بهره میبرد.
البته باید منتظر ماند و دید که نمونه های قابلعرضه در سامانه یکپارچه عرضه خودروهای وارداتی با چه تعداد از این امکانات ذکر شده، عرضه خواهد شد.
نظر شما چیست؟