آرین پارس موتور در نمایشگاه خودرو شیراز به اضافه شدن چهارمین عضو خانواده لاماری به سبد تولیدات این شرکت، رسمیت بخشید؛ خودرویی تمام-الکتریکی از تولیدات فورتینگ که حدود یک سال از عرضهاش در بازار چین با نام Friday (جمعه) میگذرد و اتفاقا با همین نشان Friday نیز در نمایشگاه خودرو شیراز به نمایش عموم درآمد. لاماری ایما برقی در کنار پیشرانه متفاوت، طراحی متفاوت و تکنولوژی-محوری نیز در مقایسه با نمونه عادی لاماری ایما و همینطور لاماری ایما HEV (هایبرید) دارد.
در این طراحی جدید لاماری ایما برقی، هم بخش مرکزی سپر جلو با طراح هواکش یکپارچه با سپر و پارامتریک، از نو طراحی شده، و هم مجموعه چراغهای جلو که حال شامل دیلایت سهتکه، چراغهای اصلی در وسط و مهشکن در پایین میشود، با طرحی تهاجمیتر، مورد بازنگری قرار گرفته.
یک باریکه نارنجی رنگ نیز روی سپرها و رکابهای جانبی کشیده شده که هم حس و حال اسپرتیتر به ظاهر خودرو میدهد، و هم الهام شده از کابل های فشار قوی مجموعه محرکه خودروهای الکتریکی است.
در کابین اما آنچه که سرنشینان تجربه میکنند، کاملا آشناست، مخصوصا اگر تجربه نشستن در کابین لاماری ایما HEV را داشته باشند چراکه این دو کابینی مشترک با هم دارند.
در این محیط، امکاناتی نظیر ورود و استارت بدون کلید، ترکیب مولتیمدیا و پُشتآمپرها با دو نمایشگر ۱۰.۲۵ اینچ، دوربین ۳۶۰ درجه، دوربین عقب، تهویه اتوماتیک، سانروف پانورامیک، تنظیم برقی صندلیهای جلو و آینه های برقی همراه با سیستم کمکی خودکار تنظیم آینه در حرکت به عقب ارائه میشود.
در بخش ایمنی نیز باید به بهرهمندی لاماری ایما برقی از امکاناتی نظیر ترمز پارک برقی، اتوهلد، ایربگهای جلو، جانبی و پردهای، سیستم تشخیص بین خطوط، ترمز اتوماتیک اضطراری، کروز کنترل تطبیقی، هشدار نقطه کور، هشدار تصادف از جلو، کنترل هرزگردی و پایداری الکترونیک، کنترل توقف در سربالایی، کنترل سرعت در سرازیری و دستیار کمکی تغییر لاین اشاره کینم.
البته مهمتر از تمامی این موارد، پیشرانه تمام-الکتریکی لاماری ایما برقی شرکت آرین پارس موتور است. این پیشرانه از یک موتور الکتریکی به قدرت ۲۰۰ اسب بخار و گشتاور ۳۴۰ نیوتنمتر تشکیل یافته که از مجموعه باتری های لیتیومی با ظرفیت ۸۶ کیلووات ساعت تغدیه میکند.
با این پیکربندی، Lamari Eama EV میتواند با هر بار شارژ کامل باتریها، مسافتی بالغ بر ۶۳۰ کیلومتر را در شرایط ایدهآل بپیماید. شارژ سریع ۲۰ تا ۸۰ درصد باتری ها نیز در حدود ۳۷ دقیقه برآورد شده است.
نظر شما چیست؟